OM KOMON-STAGEWAY

Komon-Stageway er en fullenterprise leverandør av det som hører med i planlegging og gjennomføringen av et arrangement, alt for kunne tilby den ultimate kundeopplevelsen, uansett størrelse. 

Vi opererer som en entreprenør som både leverer materiell og utfører hele arbeidet i alle ledd, på kundens premisser. Vi streber derfor alltid etter å gjøre grundig research og tilegne oss bred kunnskap om din bedrift. Med historie tilbake til 1989 er Komon-Stageway en av de eldste og ledende eventselskaper i Norge.

Komon-Stageway er en sammenslåing av tidligere Komon AS og Stageway Event AS. Med historie tilbake til 1989 er Komon-Stageway nå et av Norges ledende eventselskaper, med flere store og kjente bedrifter på kundelisten. Alle våre kunderelasjoner er langsiktige, og vi legger vekt på at vi skal verdiøke våre kunders forretning gjennom vellykkede events – over tid.

Gjennom over 20 år i bransjen har vi tilegnet oss førstehåndskunnskap om alle aktuelle artister, programledere og foredragsholdere i Norge og Norden. Vi har lang erfaring og kompetanse innenfor innholdsproduksjon, regi og gjennomføring, og kombinert med våre kunders kunnskap om egen kultur, marked og fagområder vil vi sørge for å få maksimalt ut av deres arrangementer.

Vi legger vår stolthet i at vi skal forstå deres forretning, slik at en investering i et arrangement hos Komon-Stageway skal være målrettet og sikre resultater på kort og lang sikt.


VÅR TOTALENTERPRISEMODELL

Komon-Stageway arbeider etter prinsippet om veltrimmet produksjon. Ved å ha et nært samarbeid med leverandører og kjøpe inn de fleste tjenester som lyd, lys, scene, design, film, foto, og dekorasjon, gir det oss større fleksibilitet.

Vi eliminerer sløsing og ser på kundens opplevelse av produktets verdi fremfor kostnadselementer. Vi skaper dermed merverdi for kunden til en svært konkurransedyktig pris. Vi opererer som en entreprenør som både leverer materiell og utfører hele arbeidet i alle ledd, på kundens premisser. 

Det er du som kunde som alltid er i hovedfokus og din og dine gjesters opplevelse er alltid vår endelige fasit.

Trykk her for å lese personvernerklæring til Komon-Stageway.