VÅRE PROSJEKTER

Her er en liten samling av noen av våre siste prosjekter. 


prosjekter_DNT.jpg

DNT 150-års jubileum

Den Norske Turistforeningen hadde en fantastisk kveld i Spektrum fredag 19. januar da de markerte sitt 150års-jubileum. For et publikum på 6000 ble det produsert ”Tidenes Turfest” med et knippe DNT-ildsjeler som gjester på scenen, inkludert HM Dronning Sonja og det beste fra norsk artistverden, alt ledet av DNT-medlem Anne Lindmo. Susanne Sundfør, Ole Paus, Lars Vaular og Odd Norstoga var noen av de medvirkende artistene. Forestillingen ble filmet av NRK og sendes påskeaften.

Vinmonopolet_logo-1140x660.jpg

VINMONOPOLET NYHETSSMAKING

Vinmonopolet gjennomfører hver vår og høst Nyhetssmakinger i 6 ulike byer (Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Ålesund og Kristiansand). Disse fagmessene er en veldig viktig arena både for leverandører som skal presentere sine nye produkter og for ansatte som skal øke sin kunnskap om produkter de tar inn i sin butikk. Størrelsen på messene varierer fra 90 til 140 stands hvor den største er i Oslo med ca. 1000 deltakere totalt. 

prosjekter_obos_operataket.jpg

"OBOS på Operataket" – En gave til Oslo by

Obos ønsket å følge opp suksessen fra 2016 med konsert på Operataket. Denne gangen med Eva Weel Skram, Lissie og Cardigans på programmet. Arrangementet ble en stor suksess og samlet ikke mindre enn 8.000 glade publikummere, som var maks kapasitet. OBOS valgte å gi billettinntektene i sin helhet til barne-og ungdomsarbeid i Oslo, hvor ambisjonen var å fordele 1 million kroner.