VÅRE PROSJEKTER

Her er en liten samling av noen av våre siste prosjekter. 


prosjekter_joker.jpg

JOKER 20 ÅR

I 2017 fylte Joker 20 år. Butikkansatte i Joker og Nærbutikken, sammen med leverandører og ansatte i Kjøpmannshuset utgjorde tilsammen 1200 deltagere i det som ble 2 minnerike dager på The Qube Gardermoen. Den rekordstore messen talte over 80 ulike utstillere, i tillegg til at en helt egen Joker butikk med virkelighetsekte mål ble bygd inne i messeområdet! Dagene var proppfulle av et innholds-og lærerikt program, og artister som Sondre Justad, Silya, Alexander Rybakk, Reza e i Ragazzi , Carola og Rednecks tok oss gjennom en tidsreise som gjenspeilet de 20 årene som Joker har eksistert. 

prosjekter_bademiljo.jpg

Bademiljø Leverandørtreff 2017

Bademiljø inviterte sine leverandører for en liten faglig og sosial kick-off i sine lokaler på Helsfyr. Formålet med denne samlingen var å skape relasjoner til leverandørene og forberede års-forhandlingene i 2018. Etter det ”formelle” var over kunne Freddy Dos Santos fortelle litt om Vålerenga, samtidig som det ble servert god mat og drikke. Som fersk nabo av Vålerengas nye storstue på Valle Hovin kunne vi naturligvis ikke unnlate å kombinere dette treffet med et besøk der. Tilfeldighetene ville seg nemlig slik at VIF hadde hjemmekamp mot Haugesund denne dagen. 

prosjekter_mixival2017.jpg

MIXIVAL 2017 i RIGA

MIX arrangerer årlig en samling for alle sine kjøpmenn og ansatte som de kaller for MIXival. I 2017 tok vi turen sammen med MIX til Latvias hovedstad, Riga. 300 entusiastiske MIXere og leverandører var samlet i Riga over 3 dager for å la seg inspirere og engasjere. Det ble servert deilig mat og drikke fra leverandørene under hele samlingen og i tillegg til det faglige fikk de ansatte muligheten til å oppleve Riga by med egen MIX-basar og sightseeing, og en storslått festmiddag på det ikoniske jernbanemuseet.