VÅRE PROSJEKTER

Her er en liten samling av noen av våre siste prosjekter. 


Vinmonopolet_logo-1140x660.jpg

VINMONOPOLET NYHETSSMAKING

Vinmonopolet gjennomfører hver vår og høst Nyhetssmakinger i 6 ulike byer (Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Ålesund og Kristiansand). Disse fagmessene er en veldig viktig arena både for leverandører som skal presentere sine nye produkter og for ansatte som skal øke sin kunnskap om produkter de tar inn i sin butikk. Størrelsen på messene varierer fra 90 til 140 stands hvor den største er i Oslo med ca. 1000 deltakere totalt. 
 

prosjekter_bademiljo.jpg

Bademiljø Leverandørtreff 2017

Bademiljø inviterte sine leverandører for en liten faglig og sosial kick-off i sine lokaler på Helsfyr. Formålet med denne samlingen var å skape relasjoner til leverandørene og forberede års-forhandlingene i 2018. Etter det ”formelle” var over kunne Freddy Dos Santos fortelle litt om Vålerenga, samtidig som det ble servert god mat og drikke. Som fersk nabo av Vålerengas nye storstue på Valle Hovin kunne vi naturligvis ikke unnlate å kombinere dette treffet med et besøk der. Tilfeldighetene ville seg nemlig slik at VIF hadde hjemmekamp mot Haugesund denne dagen. 
 

prosjekter_obos_operataket.jpg

"OBOS på Operataket" – En gave til Oslo by

Obos ønsket å følge opp suksessen fra 2016 med konsert på Operataket. Denne gangen med Eva Weel Skram, Lissie og Cardigans på programmet. Arrangementet ble en stor suksess og samlet ikke mindre enn 8.000 glade publikummere, som var maks kapasitet. OBOS valgte å gi billettinntektene i sin helhet til barne-og ungdomsarbeid i Oslo, hvor ambisjonen var å fordele 1 million kroner.